Senior's Courtyard

Senior’s Courtyard

The Courtyard at Chemainus Health Centre is an area that is frequented by senior’s with dementia and their visiting friends and families.  The Managing staff at the health centre wanted to convert the concrete surfacing in this area to a safer surfacing more suitable to the special needs of their patients.  Marathon Surfaces installed Landsafe pour in place safety surfacing in calming shades of green and beige.  Design elements were kept to a minimum, a simple band of colour was installed around the perimeter, as a way to encourage movement without adding confusion to the space.  The seniors are now enjoying a slip resistance, seamless, and most importantly impact friendly surfacing.

Filed under: Newsletter, Poured in place, Recent Projects

Tags: , ,